کد خبر 425292
۱۳۹۷/۱۱/۲۵ ۰۸:۵۰

فوت یکی از مصدومان حادثه سامرا

ساعت24 - مدیر کل عتبات عالیات سازمان حج و زیارت گفت: در این حادثه ۹ نفر مجروح شدند که ۸ نفر به کشور بازگشتند و یک نفر که در بیمارستان سامرا بستری بود روز گذشته جان باخت.
فوت یکی از مصدومان حادثه سامرا
style="text-align:right">مدیر کل عتبات عالیات سازمان حج و زیارت گفت: در این حادثه ۹ نفر مجروح شدند که ۸ نفر به کشور بازگشتند و یک نفر که در بیمارستان سامرا بستری بود روز گذشته جان باخت.

مرتضی آقایی درباره آخرین وضعیت مصدومین حادثه تروریستی که در عراق و نزدیکی سامرا اتفاق افتاد گفت: اتوبوس حامل زائران در نزدیکی امامزاده سید محمد شهر بلد در نزدیکی سامرا مورد حمله تروریستی و رگبار قرار گرفت.

وی در ادامه درباره جزییات آخرین وضعیت این ۹ زائر ایرانی در سامرا افزود: در این حادثه ۹ نفر مجروح شدند که ۸ نفر به کشور بازگشتند و یک نفر که در بیمارستان سامرا بستری بود روز گذشته جان باخت.

وی ادامه داد: در پی این حادثه تروریستی ۹ نفر از زائران ایرانی و یک کمک راننده عراقی مجروح شدند که حال یک نفر از مجروحان وخیم گزارش شده و سایر مجروحان نیز تحت درمان قرار دارند. در زمان وقع حادثه ۷ نفر از این زائران به بیمارستان شهر بلد و مابقی به بیمارستان کاظمین منتقل شده اند.

مدیر کل عتبات گفت: این گروه از زائران عزیز متعلق به شهرستان گرمی و پارس آباد مغان استان اردبیل بوده اند.

وی تاکید کرد: موکدا درخواست ما از مشتاقان سفر به عتبات عالیات این است که برای تشرف و ثبت نام به دفاتر مجاز تحت پوشش سازمان حج و زیارت که از پوشش‌های امنیتی، بیمه‌ای و درمانی برخوردار هستند، مراجعه کنند.

منبع:میزان

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک