کد خبر 48881
۱۳۹۳/۱۱/۲۸ ۱۲:۵۱
ربیعی خبرداد

هزینه تامین اجتماعی در بخش درمان

ساعت24- وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه سازمان تامین اجتماعی بیش از 12 هزار میلیارد تومان برای درمان هزینه می‌کند گفت: این مبلغ از تجمیع پول‌های کارگران و کارفرمایان به دست می‌آید که در حال حاضر نزدیک به 40 میلیون نفر در کشور بیمه اجتماعی هستند.
ربیعی در بازدید از استودیو شبکه سلامت با حضور در برنامه "ذره بین" افزود: مفاهیم رفاه و سلامت بسیار به هم تنیده هستند و سلامت، نتیجه عملیات و برنامه‌های رفاهی در جامعه است. درمان بخشی از فرآیند جامعه سالم و فرد سالم است که فقط بخشی از سلامتی اش را از طریق درمان به دست می‌آورد.

وی هدف نظام تامین اجتماعی را بیمه کردن بیم‌ها دانست و بیمه‌ها فقط برای بیمه درمان نیستند بلکه بیم‌های متعددی وجود دارد که نظام جامع تامین اجتماعی باید آن را برطرف کند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن تشکر از برنامه‌های شبکه سلامت سیما تصریح کرد: باید اعتماد به هم را از طریق این شبکه افزایش دهیم و بتوانیم بیش از این در کنار هم قرار بگیریم تا مشکلات رفاهی و درمانی مردم بهتر و زودتر به نتیجه برسد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک