کد خبر 538026
۱۳۹۹/۱۲/۲۰ ۰۹:۱۸

تحقیق و تفحص از سازمان بورس کلید خورد

ساعت 24-عضو ناظر مجلس در شورای عالی بورس گفت: سه گزارش انجام تحقیق و تفحص از سازمان بورس و اوراق بهادار، اعمال ماده ۲۱۴ درباره تخلفات بازار سرمایه و راهکارهای تقویت این بازار در کمیسیون اقتصادی مجلس مصوب شده و آماده قرائت در جلسه صحن علنی است.
محسن علیزاده با اشاره به اتمام و تصویب سه گزارش نظارتی کمیسیون اقتصادی مجلس درباره بازار سرمایه گفت: طی نامه‌ای به هیأت رئیسه مجلس خواسته‌ایم تا هفته آینده در حاشیه بررسی و اصلاح ارجاعیات لایحه بودجه 1400، این گزارش‌ها هم در صحن علنی قرائت شود.

وی افزود: این کمیسیون در راستای دغدغه‌ای که برای سهامداران در جامعه وجود دارد با استفاده از ابزارهای نظارتی خود گزارش‌هایی را درباره انجام تحقیق و تفحص از سازمان بورس و اوراق بهادار، اعمال ماده 214 آیین‌نامه داخلی مجلس درباره تخلفات بازار سرمایه و همچنین راهکارهای تقویت بازار سرمایه آماده کرده است.

عضو ناظر مجلس در شورای عالی بورس تاکید کرد: امیدواریم بتوانیم هفته آینده این گزارش‌ها را در صحن قرائت و بررسی کنیم.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک