کد خبر 584248
۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۸:۴۰

فرهاد مجیدی لژیونر استقلالی را میخواهد؟

ساعت۲۴-بلافاصله پس از پایان کار کاوه رضایی در فوتبال اروپا و تیم اولد هورلی شایعه شد که او فصل آینده استقلالی می شود.
html>

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ کاوه رضایی که دوران چندان خوبی را در تیم اولد هورلی بلژیک سپری نکرد، به همکاری خود با این تیم پایان داد تا شایعه حضورش در استقلال مطرح شود. این در حالی است که کاوه با یحیی گل محمدی هم رابطه خوبی دارد و در ذوب آهن شاگرد او بود.

استقلال در خط حمله مهاجم گلزنی ندارد هرچند که یامگا ۱۰ گل زده ولی بیشتر گلهایش را با پنالتی زده و تازه مهاجم نوک هم نیست. از طرفی مجیدی اعتقاد زیادی به ژستد، رمضانی و... دارد و تازه ارسلان مطهری هم هست. با حضور احتمالی کاوه رضایی مسلما ترافیک در خط حمله استقلال بیشتر هم می شود ولی باید دید چنین اتفاقی رخ می دهد یا نه؟

رضایی سابقه حضور در استقلال و گلزنی در دربی را دارد اما طبیعتا مجیدی شرایط فعلی او را می سنجد و پس از آن تصمیم می گیرد و البته در شرایط فعلی هم که تمرکز او فقط روی بازهای باقی مانده است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک