کد خبر 82214
۱۳۹۴/۰۴/۲۵ ۱۴:۵۵

دستگیری عامل اسیدپاشی به سه زن در بوکان

ساعت 24- فرمانده انتظامی آذربایجان‌غربی گفت: عاملان اسیدپاشی در بوکان در کمتر از ۲۴ ساعت در این شهرستان دستگیر شدند
سردار ناصر اصلانی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در پی کسب خبری مبنی بر حضور سه خانم با هویت‌های مشخص در یکی از مراکز درمانی بوکان جهت وقوع اسیدپاشی، بلافاصله ماموران در محل حاضر شدند.

وی افزود: در این باره مشخص شد که یکی از مراجعه‌کنندگان به صورت جزئی از ناحیه بازو و دو نفر دیگر از قسمت‌های پشت لباس توسط فرد یا افراد نامعلوم در یکی از خیابان های این شهرستان مورد اسیدپاشی قرار گرفته‌اند.

اصلانی تصریح کرد: با توجه به حساسیت موضوع، بررسی آن به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس امنیت عمومی این شهرستان قرار گرفت.

فرمانده انتظامی آذربایجان‌غربی گفت: در این زمینه ماموران انتظامی شهرستان بوکان با تشکیل تیم ویژه و هماهنگی و حضور مقام قضایی، پس از شناسایی متهمان، آنان را در مخفیگاهشان در اطراف بوکان شناسایی و در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیر کردند و پس از انتقال به مقر پلیس در بازرسی بدنی به عمل آمده از یکی از آنان، آلات و ادوات جرم کشف و ضبط شد.

اصلانی با اشاره به اینکه هر سه نفری که مورد اسیدپاشی و آسیب جزئی قرار گرفته‌اند بلافاصله از مراکز درمانی مرخض شدند، بیان کرد: در تحقیقات فنی به عمل آمده از متهمان و مواجهه حضوری با مصدومان حادثه، هر چهار متهم به بزه انتسابی معترف و علت و انگیزه خود را عدم تعادل روحی و روانی به خاطر مصرف قرص‌های روان گردان اعلام کردند.

فرمانده انتظامی آذربایجان‌غربی افزود: در این باره با تشکیل پرونده مقدماتی، متهمان برای سیر مراحل قانونی تحویل مقامات قضایی شدند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک