کد خبر 99557
۱۳۹۴/۰۷/۱۳ ۱۲:۲۳

داعش طاق نصرت ۲۰۰۰ ساله را منفجر کرد

ساعت24-گروه مسلح داعش اثر باستانی «طاق نصرت» در منطقه باستانی پالمیرای سوریه را منفجر و تخریب کرد.
گروه مسلح داعش اثر باستانی «طاق نصرت» در منطقه باستانی پالمیرای سوریه را منفجر و تخریب کرد.

"مامون عبدالکریم" رییس سازمان آثار باستانی سوریه در مصاحبه تلفنی با خبرگزاری فرانسه گفت: "اطلاعات میدانی دریافت شده نشان می دهد داعش دیروز (یکشنبه) طاق نصرت را بعد از بمب گذاری، تخریب کرد."

داعش در ماه قبل نیز دو معبد مشهور در این منطقه باستانی که جزء میراث بین المللی بودند را بمب گذاری و تخریب کرده بود.

این مقام مسوول باستانی در دولت سوریه در ادامه با بیان اینکه این طاق نصرت با سابقه ۲۰۰۰ ساله در بخش ورودی شهر تاریخی تدمر (پالمیرا) قرار دارد افزود: "طاق نصرت نماد شهر پالمیرا است."

وی گفت: "می دانیم که گروه داعش آثار باستانی دیگر را نیز منفجر کرده است. آنان می خواهند آمفی تئاتر را تخریب کنند و ما نسبت به تخریب تمام شهر باستانی پالمیرا نگران هستیم."

داعش در مرداد ماه گذشته دو معبد باستانی "بعل شمین" و "بل" در شهر باستانی پالمیرا را ویران کرد.

یک ماه قبل از آن نیز مجسمه مشهور شیر آتن که در ورودی باستانی پالمیرا (تدمر) قرار داشت توسط داعش تخریب شد.

گروه داعش در آخرین روز اردیبهشت سال جاری، شهر باستانی و چند هزارساله پالمیرا واقع در ۲۰۵ کیلومتری دمشق پایتخت سوریه را به تصرف خود در آورد.

انجمن حمایت از آثار باستانی سوریه که در حال حاضر مقر آن در فرانسه قرار دارد لیستی از ۹۰۰ اثر باستانی که در اثر درگیری در سوریه تخریب شده اند تهیه کرده است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک