کد خبر 105579
۱۳۹۴/۰۸/۱۰ ۱۱:۰۹

کمک ۱۰۰میلیون دلاری آمریکا به شورشیان سوریه

ساعت24-آنتونی لینکن معاون جان کری در امور خاورمیانه در یک نشست خبری در بحرین از کمک بیشتر آمریکا به مخالفان سوریه خبر داد.
به گزارش از رویترز، معاون وزیر امور خارجه آمریکا از کمک ۱۰۰ میلیون دلاری این کشور به مخالفان سوریه خبر داد و گفت: کشورش هرچند برنامه آموزشی گروه های شبه نظامی را به حالت تعلیق درآورده ولی قصد ندارد کمک های خود را به این گروه ها قطع کند.

آنتونی لینکن معاون جان کری در امور خاورمیانه در یک نشست خبری در بحرین از کمک بیشتر آمریکا به مخالفان سوریه خبر داد. پیش از این بسته هایی شامل تجهیزات نظامی برای این گروه ها اعزام شده بود.

آمریکا علاوه بر این اعلام کرده است که قصد دارد نیروهای ویژه خود را برای مبارزه با داعش به کشور سوریه اعزام کند. دولت این کشور اعلام کرده بود که به هیچ وجه نیروی نظامی به سوریه اعزام نخواهد کرد.

عادل الجبیر وزیر خارجه عربستان نیز در نشست بحرین حضور داشت. وی گفت نشست وین هیچ نتیجه ای نداشته و کشورش هنوز هم سیاست خود در قبال سوریه را ادامه خواهد داد.

وی با مخالفت مجدد با بشار اسد افزود: عربستان سعودی همچنان به حمایت از گروههای مخالف دولت سوریه ادامه خواهد داد.

وزیر خارجه عربستان که از سوی رسانه های خارجی به بی تجربگی در پست وزارت خارجه مشهور شده است، می گوید حضور روسیه و ایران در خاک سوریه مذاکرات صلح را بی نتیجه کرده است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک