کد خبر 112718
۱۳۹۴/۰۹/۱۴ ۲۳:۴۴

دومین حمله هوایی انگلیس به مواضع داعش

ساعت24-جنگنده های انگلیس در جریان دومین عملیات نظامی علیه مواضع داعش یک میدان نفتی در سوریه را هدف قرار دادند.
دومین حمله هوایی انگلیس به مواضع داعش
، وزارت دفاع انگلیس روز شنبه اعلام کرد جنگنده های این کشور در جریان دومین عملیات نظامی علیه مواضع گروه تروریستی داعش، یک میدان نفتی در سوریه را هدف قرار دادند.

مایکل فالون، وزیر دفاع انگلیس در این باره گفت چهار فروند جنگنده نیروی هوایی این کشور پس از پرواز از پایگاه هوایی انگلیس در قبرس، چاه های نفت در شرق سوریه را بمباران کردند.

انگلیس حملات هوایی علیه مواضع داعش در سوریه را روز چهارشنبه و اندکی پس از رای مثبت پارلمان این کشور آغاز کرد.

فالون در این باره در سخنرانی خود خطاب به سربازان انگلیسی در قبرس گفت: ما از قدرت خود علیه فرماندهی و مواضع پشتیبانی و همچنین زیرساخت های داعش استفاده خواهیم کرد. وی افزود: جنگ علیه داعش نه کوتاه خواهد بود و نه ساده.

باشگاه خبرنگاران

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک