کد خبر 123831
۱۳۹۴/۱۰/۲۲ ۲۰:۲۵

پرسپولیس صاحب استادیوم شد

ساعت24- با پیشنهاد اعضای شورای شهر تهران و موافقت وزیر ورزش و جوانان، پرسپولیس صاحب استادیومی 10 هزار نفره شد.
در حالی که پرسپولیس سال هاست به دنبال اختصاص فضایی برای ساخت استادیوم است، پیشنهادی از سوی اعضای شورای شهر تهران و پذیرش وزیر ورزش، استادیوم امام رضا (ع) به این تیم تخصیص یافت.

امروز وزیر ورزش و جوانان مهمان اعضای شورای شهر تهران بود. در این جلسه پیشنهاد یکی از اعضا به وزیر ورزش و جوانان این بود که دو ورزشگاه به این دو باشگاه اختصاص پیدا کند. پیشنهادی که با موافقت محمود گودرزی همراه شد. شهرداری طی هفته های گذشته نیز بارها از اعلام آمادگی کرده بود حمایت از سرخابی ها را برعهده گیرد.
این مجموعه در زمینی به وسعت 44 هزار و 200 مترمربع در منتهی علیه محدوده جنوبی منطقه 18 در مجاورت بزرگراه آزادگان به بلوار الغدیر احداث شده که به گفته ابراهیم مداحی، شهردار منقطه 18، مجموعه ورزشی امام رضا(ع) می‌تواند نقش بزرگی در برگزاری مسابقات ملی و بین‌المللی داشته باشد. استادیوم 10 هزار نفری امام رضا دارای امکاناتی همچون چمن مصنوعی، پیست دو و میدانی، دوچرخه‌سواری، صخره‌نوردی و فضاهای جانبی مورد نیاز اعم از توقفگاه خودرو، ترمینال مسافربری شرکت واحد اتوبوسرانی و ایستگاه مترو است. این ورزشگاه دارای یک زمین چمن اصلی در ابعاد 111متر در 5/73 متر‌مربع و یک زمین تمرین در ابعاد 38 در 18 ‌متر مربع است. پیست دوومیدانی از جنس تارتان شامل 8 لاین 2/1 متری با طول 115 متر و همچنین بخش صخره‌نوردی به ارتفاع 12 متر و پیست دوچرخه‌سواری از دیگر مشخصات استادیوم 10 هزار نفری امام رضا (ع) است.

ورزش 3

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک