کد خبر 135671
۱۳۹۴/۱۱/۲۷ ۰۸:۰۱

کی روش صدای کریمی را درآورد

ساعت 24- فیروز کریمی به ماجرای استعفای کارلوس کی‌روش واکنش نشان داد.
فیروز کریمی در این زمینه اظهار داشت: کارلوس کی‌روش گفته که یازدهم اردیبهشت‌ماه ایران را ترک می‌کند. البته من تاریخ دقیق آغاز مرحله بعدی را نمی‌دانم ولی استعفای آقای کی‌روش در همان حول‌وحوش انجام می‌شود و من فکر می‌کنم ایشان فرار رو به‌ جلو انجام داده. بازی با تیم‌هایی مثل هند که نیاز به مربی ندارد، تیم‌های لیگ یکی و لیگ دویی هم می‌توانند شرکت و به مرحله بعدی صعود کنند. در گروه خود ما یعنی در گروه اول لیگ دسته دوم که من بازی‌هایشان را دیده‌ام، 5 تیم اول می‌توانند به مرحله بعدی این مسابقات صعود کنند!

فیروز کریمی در ادامه با انتقاد از رفتارهای کروش تاکید می‌کند: چیزی که مشخص است این است که نوع قرارداد آقای کی‌روش خاص و در دنیا بی‌نظیر است. آقای کی‌روش خودش را از نفر چسبیده به کفاشیان به ایشان نزدیک‌تر می‌داند. صحبت‌های کارلوس کی‌روش درباره آقای اسدی نشان‌ دهنده صحبت‌های آقای کفاشیان با او در خلوتشان است که کی‌روش جرات کرده این‌گونه در مورد آقای اسدی اظهارنظر کند. به همین خاطر است که من بارها گفته‌ام فوتبال ما رو به نزول است و این در گوشه‌ای از مساله قرار دارد.

وی ادامه داد: در اخبار ورزشی شنیدم که کارلوس کی‌روش گفته من گفته بودم که آقای ترابیان اسم من را در خواب هم نیاورد. به نظر من باید ایشان را بیرون بیندازند. کی‌روش به خودش اجازه می‌دهد به امین‌ترین افراد ما مثل ترابیان که صالح‌ترین فرد است و سوادش، سابقه‌اش و خدمتش از آقای کی‌روش بیشتر است و یک عمری برای فوتبال و فوتسال ما زحمت کشیده توهین کند. به چه حقی این صحبت‌ها را انجام می‌دهد؟ برای فدراسیون فوتبال بابت تمام این مسائلی که اتفاق می‌افتد، متاسفم.

وی می‌افزاید: کارلوس کی‌روش و هر مربی خارجی که به ایران می‌آید، در اینجا مزد بگیرند، آن‌ وقت برای مربی ایرانی خودمان یعنی محمد خاکپور کار خاصی نکرده‌اند، هیچ‌ چیز در اختیارش نگذاشتند و کاری کردند که تیمش اوت شود. برای من جای سوال است که چه چیزی در قرارداد آقای کارلوس کی‌روش وجود دارد که ارزشش بیشتر از دبیرکل یک رییس فدراسیون است؟ معمولا در دنیا روسای فدراسیون به لحاظ معنوی دبیر خودشان را با هزار نفر از اعضای فوتبال عوض نمی‌کنند و به لحاظ مالی هم حاضر نیستند کوچک‌ترین ضرری به دبیرشان وارد شود. حتی در قبال میلیاردها تومان حاضر نیستند موقعیت دبیرکل خود را تضعیف کنند و این که در قرارداد کی‌روش چه چیزی وجود دارد که تمام اینها زیر پا گذاشته می‌شود، بحثی است که باید در آن کنکاش شود ولی در اینجا آقای کی‌روش خیلی راحت در مورد افراد فدراسیون اظهارنظر می‌کند، خاک عالم به سر این فوتبال که هرکس می‌رسد به بالاترین مقام‌هایش توهین می‌کند.

پیشکسوت فوتبال در مورد این که عملکرد کلی تیم ملی در زمان حضور کی روش را چطور دیده نیز گفت: پتانسیل فوتبال ما به مراتب بیشتر از این چیزی است که به نمایش گذاشته می‌شود. من قصد تخریب را ندارم و‌ فقط واقعیت را بیان می‌کنم. به جرات می‌گویم که از تیم ملی در این مدت بازی خوبی ندیده‌ام و می‌توانم بازی‌های را زیادی را نام ببرم که تیم ملی در آن نمایش خوبی نداشت. اگر کسی ۵ فوتبال خوب از تیم ملی نام ببرد شاهکار کرده! متاسفانه عدم حمایت کفاشیان از مدیران ارشد فدراسیون باعث شده تا چنین وضعی به وجود بیاید. در هیچ کجای دنیا در هیچ ارگان و نهادی نمی‌بینید که فدراسیون ورزشی به افراد تحت‌الامر خودش بی‌تفاوت باشد و دبیرش، مسئول روابط عمومی و‌خادمینش مواخذه شوند و هیچ عکس‌العملی هم دیده نشود و ‌تمام اینها باعث می‌شود ما هم این گونه بی‌پروا انتقاد کنیم.

کریمی در رابطه با صحبت افشین پیروانی مبنی بر این که کارلوس کی‌روش باعث حضور دبیرکل فیفا در ایران شده، می‌گوید: دبیرکل فیفا به دعوت فدراسیون و رئیس فدراسیون برای اعلام همبستگی و به خاطر نیازی که دارد به ایران آمده. آن‌ وقت آقای پیروانی برگشته و گفته است که ایشان را کی‌روش به ایران آورده پس کی‌روش هم برود به او به‌ عنوان نماینده یک ملت رای بدهد. منطق این حرف کجاست؟ آقای پیروانی خودش فوتبالیست بوده، حضور داشتن خوب است اما با چه قیمتی؟ ایشان به دعوت رسمی فدراسیون فوتبال آمده و یک شخصیت بین‌المللی است و اینکه بخواهیم بگوییم آقای کی‌روش ایشان را به ایران آورده نشان‌دهنده این است که ما توان دعوت از این فرد را نداشتیم.

تابناك

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک