داعش علیه حماس اعلام جنگ داد
داعش دربیانیه ای آشكارا به مساله فلسطین اشاره واعلام كرد: فلسطین به پیروزی نزدیك است واین پیروزی نه فقط بریهودیان بلكه برهمه خائنان است.
دربیانیه دیگری، داعش جنبش حماس را بزدل توصیف كرد وگفت كه غزه به زودی آزاد می شود. تروریست های داعش گروه های فلسطینی در غزه را به قاچاق، متهم كرده است.
این روزنامه صهیونیستی توضیح داد: جدیدترین اقدام داعش انتشار ویدئویی از دو مرد نقابدار بود كه یكی از آنان از فلسطینیان می خواست به داعش پیوسته و علیه حكومت خودگردان و حماس بجنگند.
معاریو به نقل از روزنامه آمریكایی واشنگتن پست نوشت كه تقویت داعش و توسعه حملات آنان در منطقه سینا منجر به ائتلاف بین مصر، حماس و رژیم صهیونیستی علیه داعش شده است.
برپایه این گزارش، حماس هفته گذشته صدها تن ازنیروهای خود را درمرز بین غزه ومنطقه سیناء در چارچوب توافق با مصر مستقر كرد تا از ورود تروریست ها به نوار غزه جلوگیری كند.
ایرنا