لاریجانی به کدام کمیسیون می رود؟
ساعت24-براساس خبرهای رسیده، علی لاریجانی در ابتدا به عنوان متقاضی عضویت در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی معرفی شده بود، در نظر دارد تا به عضویت در کمیسیون فرهنگی مجلس درآید البته بید دید در آینده چه تغییری رخ خواهد داد.
style="text-align: justify;">پیش از این وکیلی گفته بود ممکن است در روز آخر برخی از افراد شاخص هیأترئیسه به کمیسیون فرهنگی بروند تا این کمیسیون از مهجوریت خارج شود.
تاکنون چهرههایی مانند حجتالاسلام سالک و حجتالاسلام پژمانفر از اصولگرایان و حجتالاسلام مازنی از فراکسیون امید متقاضی عضویت در این کمیسیون بودند. حال باید منتظر ماند و دید آیا به همراه لاریجانی، تعدادی از چهرههای معتدل و اعضای لیست امید نیز به این کمیسیون میپیوندند یا ریاست این کمیسیون در مجلس دهم نیز مانند مجلس قبل به حجتالاسلام سالک خواهد رسید.
*شرق