کد خبر 168477
۱۳۹۵/۰۴/۰۲ ۱۴:۱۴

کپی برداری مضحک استقلالی ها از گرث بیل!

ساعت24-علی منصوریان در استقلال تهران کارهایی می کند که بهترین تیم های دنیا انجام می دهند، اما مقایسه امکانات استقلال با تیم های اروپایی، قابل تامل است.
چند روز قبل تصاویری از بازیکنان تیم ملی ولز منتشر شد که پیش از بازی مقابل روسیه در جام ملت های اروپا، به داخل دستگاهی رفته اند که دمای منفی 160 درجه ای در آن وجود دارد و از این دمای به شدت پایین، برای ریکاوری بازیکنان استفاده می شود.

کپی برداری مضحک استقلالی ها از گرث بیل!


حالا عکسی از تمرین استقلال منتشر شده که استقلالی ها هم همین کار را انجام می دهند و این ثابت می کند علی منصوریان که از مربیان جوان و نسل نو مربیان ایرانی است هم چنین کارهایی انجام می دهد. اما مشکل اینجاست که تیم ملی ولز با امکانات به روز و مجهز خود این کار را انجام می دهد و تیم استقلال هم با امکانات خودش. همین هم باعث شده استقلالی ها با تیم ملی ولز مقایسه شوند و تبدیل به سوژه ای برای هواداران پرسپولیس شوند.

کپی برداری مضحک استقلالی ها از گرث بیل!

خبرآنلاین

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک