کد خبر 170230
۱۳۹۵/۰۴/۰۸ ۱۵:۴۵

مرغ ارزان می شود

ساعت 24- رئیس اتحادیه پرنده و ماهی گفت: با نظارت و پیگیری های صورت گرفته همواره پیش بینی می شود که تا 15 تیرماه قیمت مرغ به مرز 6 هزار و 200 تومان برسد.
مرغ ارزان می شود
مهدی یوسف خانی رئیس اتحادیه پرنده و ماهی در خصوص افزایش قیمت مرغ گفت: در چند روز گذشته قیمت مرغ با افزایش بی رویه به مرز 7 هزار و 900 تومان رسید که همواره با نظارت و پیگیری های به عمل آمده به دنبال کاهش قیمت هستیم از این رو پیش بینی می شود که تا 15 تیرماه قیمت مرغ به 6 هزار و 200 تومان برسد.

وی با اشاره به دلایل افزایش قیمت افزود: در فروردین و اردیبهشت امسال با کاهش 40 درصدی جوجه ریزی و به دنبال آن کاهش عرضه مواجه شدیم از این رو قیمت مرغ در بازار افزایش یافت چرا که از جوجه ریزی تا عرضه محصول به بازار 40 الی 45 روز زمان نیاز است.

یوسف خانی در ادامه یادآورشد: در حال حاضر قیمت هر کیلو مرغ درب مرغداری 5 هزار و 400 تومان و خرده فروشی های سطح شهر 7 هزار و 900 به فروش می رسد.

وی در پاسخ به اینکه چرا مرغدارها باید جوجه ریزی را کم کنند که افزایش قیمت داشته باشیم گفت:از فروردین سال گذشته تا فرودین ماه سال جاری مرغداران با مازاد تولید مواجه بودند به طوریکه همواره این امر کاهش قیمت و ضرر و زیان مرغداران را به همراه داشت لذا با ادامه این روند دیگر تولیدکنندگان انگیزه ای برای تولید نداشتند و به همین خاطر جوجه ریزی خود را کاهش دادند.

باشگاه خبرنگاران

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک