وی افزود: البته تا زمانی که مردم به این مراکز مراجعه کنند خدمات ما ارائه خواهد شد.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین و میوه و تره بار افزود: از این ۳۲ مرکز ۱۹ مرکز متعلق به سازمان مدیریت میادین و میوه و تره بار است و ۱۳ مرکز دیگر متعلق به کمیته امداد اما پشتیبانی فنی آن با ماست.
رحیمی با اشاره به قیمت گوسفند عرضه شده در این میادین گفت: گوسفند بر اساس نژاد، سن و شرایط بازار قیمت ثابتی ندارد اما ما سقفی را مشخص کردیم که هیچ کس نباید در این میادین گوسفند را کیلویی بیش از ۱۴ هزار تومان بفروشد.
وی افزود: بیش از ۳۰ هزار دام در این مراکز مستقر شدند که این عدد بر اساس نیازسنجی ها در سال های قبلی به دست آمده است.
رحیمی در خاتمه گفت: ۳۵۰ دامپزشک در این ۳۲ مرکز حضور دارند و روحانی نیز ناظر بر ذبح شرعی است. بعد از کشتار هم لاشه ها معاینه می شوند و اگر سلامت گوسفند تایید نشود بهای آن عودت داده می شود.
مهر
