کد خبر 24110
۱۳۹۳/۰۶/۱۵ ۰۸:۵۷

هشتمین جلسه دادگاه مهدی هاشمی آغاز شد

سایت خبری تحلیلی ساعت 24- هشتمین جلسه رسیدگی به پرونده مهدی هاشمی صبح شنبه در شعبه 28 دادسرا و دادگاه انقلاب اسلامی تهران آغاز شد.
قاضی «محمدعلی مقیسه» ریاست این دادگاه را برعهده دارد.
در دو جلسه اول رسیدگی به پرونده مهدی هاشمی در ۱۱ و ۱۲ مرداد ماه، کیفر خواست او قرائت شد.
مهدی هاشمی از سومین جلسه یعنی در ۲۷ مرداد ماه در مقابل اتهامات وارده از خود دفاع کرد و وکلایش نیز از او دفاع کردند.
سوم، چهارم، دهم و دوازدهم شهریور ماه ادامه جلسه دفاعیات بود و امروز نیز دفاعیات توسط وکلا و خود متهم ادامه دارد.
سخنگوی دستگاه قضا در شصت وششمین نشست خبری عمده اتهامات مهدی هاشمی را امنیتی و اقتصادی عنوان کرد، در حالیکه علیزاده طباطبایی یکی از وکلای او اتهاماتش را بیشتر سیاسی و مربوط به وقایع سال ۸۸ دانست.
البته پیش از این جلسات یک جلسه دادگاه به ریاست قاضی ناصر سراج در شعبه یک دادسرا و دادگاه انقلاب اسلامی تهران سال گذشته برای رسیدگی به پرونده این متهم برگزار شده بود که به خاطر در دست گرفتن منصب ریاست سازمان بازرسی کل کشور، رسیدگی به این پرونده به قاضی مقیسه واگذار شد.
منبع: ایرنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک