کد خبر 243716
۱۳۹۵/۱۲/۰۷ ۲۳:۵۶

اخراج دروازه‌بان ۱۱۴ کیلویی دردسرساز شد

ساعت 24- تیم فوتبال ساتن‌یونایتد پس از اخراج دروازه‌بان ذخیره‌اش مجبور شد در دیدار امروز از یک مدافع برای حفاظت از دروازه‌اش بهره ببرد.
اخراج دروازه‌بان ۱۱۴ کیلویی دردسرساز شد
div class="item-body content-full-news">

به گزارش مارکا، ساتن‌یونایتد که هفته گذشته وین شاو، دروازه‌بان ۱۱۴ کیلویی خود را به علت‌شرط‌بندی از تیم اخراج کرده بود، مجبور شد در دیدار شنبه برابر تورکای از مدافع خود درون دروازه استفاده کند.

این تیم در دقایق نخست دروازه‌بان اصلی خود را به علت آسیب‌دیدگی از دست داد و در نبود شاو (دروازه‌بان ذخیره) از مدافع خود به نام سیمون داونر استفاده کرد. زمانی که داونر به زمین آمد ساتن یونایتد یک بر صفر از حریفش عقب بود اما چند دقیقه بعد توانست بازی را مساوی کند و در نهایت سه بر دو پیروز میدان شود.

شاو ۱۱۴ کیلویی که در دیدار هفته گذشته برابر آرسنال در نیمکت ذخیره‌ها حضور داشت، حرکت عجیبی انجام داد و سوژه شبکه‌های اجتماعی شد. او زمانی که وقت شام رسید در نیمکت ذخیره‌ها شروع به خوردن ساندویچ کرد. پس از آن مشخص شد دروازه‌بان ۴۵ ساله در این رابطه شرط‌بندی کرده است و باشگاه نیز بلافاصله او را اخراج کرد.

ساتن یونایتد برابر آرسنال دو بر صفر مغلوب شد و از صعود به مرحله بعد بازماند.

ایسنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک