منصوریان از برانکو سبقت گرفت
ساعت24-درست است که در نظرسنجی دیشب برنامه نود، علیرضا منصوریان نتوانست از برانکو برای رسیدن به عنوان بهترین مربی لیگ برتر جلو بزند و پشت سر پرفسور قرار گرفت اما او در یک رده بندی دیگر از همتایش در پرسپولیس بالاتر قرار گرفته.
در آخرین رنکینگ اعلام شده مربیان باشگاهی جهان، علیرضا منصوریان با 2935 امتیاز 13 پله بالاتر از برانکو به رده 183 جهان صعود کرد و برانکو ایوانکوویچ با 2849 امتیاز در رتبه 196 جهان قرار گرفت. امیر قلعهنویی نیز که مدتها در رتبه نخست مربیان ایرانی این رنکینگ قرار داشت به واسطه فاصله تراکتورسازی از رقابت های آسیایی هماکنون با 2158 امتیاز در رده سوم مربیان لیگ ایران و رده 275 جهان قرار گرفته است..
منصوریان صعود خیره کننده در رنکینگ جهانی مربیان را مدیون عملکرد خوب استقلال در رقابت های آسیایی است چراکه اساساً رقابت های داخلی تأثیر چندانی در این رتبه بندی ندارد.
11نیوز