کد خبر 28908
۱۳۹۳/۰۷/۱۹ ۰۹:۳۳
جديد ترين آمار خصوصي سازي:

واگذاری 31.9 میلیارد ریال سهم دولتی در سال 93

سایت خبری تحلیلی ساعت24- جدیدترین آمارها نشان می‌دهد از ابتدای امسال تاکنون ۳۱.۹ هزار میلیارد ریال سهم دولتی توسط سازمان خصوصی سازی واگذار شده است.
سازمان خصوصی سازی اعلام کرد: از ابتدای سال تا ۱۱ مهرماه جاری، ۳۱ هزار و ۹۸۱ میلیارد ریال سهم دولتی واگذار شده که ۳۱ هزار و ۵۹۵ میلیارد ریال آن به صورت بلوکی، ۳۱۱ میلیارد ریال به صورت ترجیحی و ۷۵ میلیارد ریال به صورت تدریجی بوده است.
همچنین از این میزان واگذاری در این مدت، ۲۵ هزار و ۶۸۷ میلیارد ریال در فرابورس، ۶ هزار و ۱۸۳ میلیارد ریال از طریق مزایده، ۱۱۱ میلیارد ریال در بورس و یک میلیارد ریال از طریق مذاکره خصوصی شده که ۳۱ هزار و ۸۸۶ میلیارد ریال آن مربوط به شرکتهای گروه یک ماده دو قانون اصل ۴۴ و ۹۵ هزار میلیارد ریال مربوط به شرکتهای گروه دو ماده ۲ این قانون بوده است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک