کد خبر 295981
۱۳۹۶/۰۷/۰۳ ۱۶:۵۲

بدترین دوران مهاجم گلزن در استقلال

ساعت24-سجاد شهباززاده قرار بود این فصل مهم ترین گل زن استقلالی ها باشد و جای کاوه رضایی را پر کند که با درخشش در استقلال این تیم را ترک کرده بود.
شهباززاده یکی از خریدهای تابستان استقلال بود که حضورش هواداران این تیم را خوشحال کرده بود. البته رویای استقلالی ها حضور همزمان شهباززاده و کاوه رضایی در تیمشان بود اما در نهایت کاوه تصمیم گرفت برای پیشرفت فوتبالش به بلژیک برود. استقلالی ها امیدوار بودند شهباززاده به گلزنی قهار در تیمشان تبدیل شود اما او در هفته هایی که برای استقلال به میدان رفت خیلی آماده نشان نداد و پس از آن نیز درگیر مصدومیت شد.

بیلان کاری شهباززاده در استقلال نشان می هد او در حال سپری کردن ضعیف ترین دوران بازیگری خود در استقلال است. با توجه به غیبت شهباززاده مقابل سپیدرود، هشت هفته از لیگ گذشته و شهباززاده حتی یک گل برای استقلال به ثمر نرسانده در شرایطی که پس از مصدومیت در دیدار مقابل سایپا دیگر در ترکیب استقلال به میدان نرفت.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک