کد خبر 311992
۱۳۹۶/۰۹/۰۷ ۱۴:۴۱

بازیکنان سابق استقلال و پرسپولیس روی نیمکت تیم لیگ دویی

ساعت24-دو بازیکن سابق تیم‌های استقلال و پرسپولیس بعنوان سرمربی و دستیار اول در یک تیم لیگ دویی انتخاب شدند و به زودی حضور آنها در این تیم رسمی می‌شود.
داود سید عباسی هافبک سابق تیم‌های استقلال و پرسپولیس و حامد کاویانپور هافبک سابق سرخ پوشان تهران در آستانه پیوستن به تیم فوتبال استقلال جنوب تهران بعنوان سرمربی و دستیار قرار دارند.


پیگیری‌های خبرنگار ما مشخص کرد داود سید عباسی بعنوان سرمربی و حامد کاویانپور بعنوان دستیار اول از یکی دو روز پیش فعالیت خود را با تیم استقلال جنوب آغاز کردند اما معرفی رسمی این دو به بعد از دیدار این تیم مقابل نفت گچساران موکول شده است. دیداری که روز چهارشنبه در گچساران انجام می‌شود.


تیم استقلال جنوب تهران در گروه دوم مسابقات لیگ دسته دوم کشور قرار دارد و از شانس صعود به مرحله دوم مسابقات لیگ دسته دوم برخوردار است.

مهر

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک