کد خبر 334721
۱۳۹۶/۱۲/۰۶ ۰۹:۵۰

جنگ خونین 5 تیم برای سهمیه چهارم لیگ

ساعت24-تیم‌های سوم تا هفتم جدول لیگ برتر با تفاضل گل رتبه بندی شده اند.
هفته بیست و چهارم لیگ برتر هم با انجام 8 دیدار به پایان رسید و تنها 6 هفته دیگر تا پایان لیگ باقی مانده که در این میان قهرمانی پرسپولیس تقریبا قطعی به نظر می‌رسد و نبرد سایر تیمها برای کسب عنوان دومی و سومی جدول و گرفتن سهمیه آسیایی خواهد بود.

در این میان ذوب‌آهن با گل دقیقه 93 تبریزی به پدیده توانست 3 امتیاز حساس از پدیده بگیرد و نسبت به تیم‌های پایین خود اختلاف 3 امتیازی ایجاد کند که تا حدودی حاشیه امنیت برای این تیم محسوب می‌شود، هرچند که تیم‌های دیگر منتظر یک لغزش برای کسب عنوان نایب قهرمانی هستند.

نکته جالب در جدول رده‌بندی در پایان هفته بیست و چهارم، هم امتیاز بودن تیم های سوم، چهارم، پنجم، ششم و هفتم است که با تفاضل گل رتبه‌بندی شده‌اند.

استقلال تهران، پارس جم، پیکان، فولاد و سایپا در حالی به ترتیب رتبه‌های سوم تا هفتم جدول را به خود اختصاص داده‌اند که همه آنها 38 امتیازی هستند.

این یک اتفاق نادر در لیگ برتر است که در هفته‌های پایانی شاهد نبرد تیم‌های زیادی با حداقل فاصله برای کسب سهمیه آسیایی هستیم.

ایلنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک