کد خبر 35225
۱۳۹۳/۰۹/۰۸ ۱۱:۱۰

جشن پیروزی جیانسو با درخشش مهدی کامرانی

ساعت24- در ادامه لیگ بسکتبال چین تیم جیانسو با درخشش مهدی کامرانی توانست پس از مدت‌ها طعم برد را بچشد.
در ادامه رقابت‌های لیگ بسکتبال چین، تیم جیانسو تنگشی که مهدی کامرانی را در اختیار دارد به مصاف دانگوان تیم هفتم جدول رفت و در یک دیدار نفس‌گیر و با درخشش گارد راس ایرانی‌اش ۱۱۰ بر ۱۰۸ به پیروزی رسید. مهدی کامرانی در این مسابقه ۳۹ دقیقه و ۳۴ ثانیه در میدان بود و کارش را با ۲۳ امتیاز، ۴ ریباند، ۶ پاس منجربه گل و ۳ توپ‌ربایی به پایان برد.

یاران مهدی کامرانی در شرایطی این مسابقه را به سود خود تمام کردند که ملی‌پوش ایرانی تیم جیانسو در دقایق پایانی ستاره میدان بود و با کسب امتیاز‌های متعدد باعث برد تیمش شد.

در دیگر مسابقه شینگ‌دائو که حامد حدادی را دارد به مصاف فوجیان رفت و در شب درخشان حامد حدادی ۱۲۳ بر ۱۰۳ به پیروزی رسید. حامد حدادی در این دیدار ۳۶ دقیقه و ۲۴ ثانیه در میدان بود و ۲۲ امتیاز، ۱۱ ریباند، ۷ پاس منجربه گل، دو توپ‌ربایی و یک بلاک شات به نام خودش ثبت کرد. او به همراه وانگ ژلینگ سنتر تیم فوجیان بهترین ریباندرهای بازی نام گرفتند.

به گزارش ساعت24 به نقل از ایسنا ، چونگ پینگ به همراه ارسلان کاظمی باختی دیگر تجربه کرد و عملکرد خوب ملی‌پوش جوان ایران نیز نتوانست از باخت تیمش جلوگیری کند. ارسلان کاظمی در این مسابقه که تیمش ۱۲۲ بر ۸۶ برابر پکن مغلوب شد ۴۰ دقیقه و ۱۱ ثانیه در میدان بود و ۲۰ امتیاز، ۱۷ ریباند، ۱ پاس منجربه گل و ۲ توپ‌ربایی به نام خودش ثبت کرد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک