کد خبر 407569
۱۳۹۷/۰۹/۱۲ ۲۱:۱۸

زمان گفتگو در خانواده‌ها از ۲ ساعت به ۲۰ دقیقه رسید

ساعت 24- معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه زمان گفتگو در خانواده‌ها از ۲ در ۱۰ سال پیش به ۲۰ دقیقه رسیده است، گفت: اختلال ارتباطی به یکی از مهمترین مشکلات خانواده‌ها تبدیل شده است.
زمان گفتگو در خانواده‌ها از ۲ ساعت به ۲۰ دقیقه رسید
style="text-align:justify">معصومه ابتکار عصر امروز در نشست گفت‌وگوی ملی خانواده و بین نسلی در سالن استانداری کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: در آخرین تحقیقات انجام شده زمان گفتگو در خانواده‌های ایرانی از ۲ در ۱۰ سال پیش به ۲۰ دقیقه رسیده است.

وی با بیان اینکه کیفیت گفتگو نیز پایین آمد به گونه‌ای که حرف همدیگر را نمی‌فهمند، عنوان کرد: شاید دلیل کاهش گفتگو در خانواده‌ها گرفتاری‌های زن و مرد باشد.

ابتکار ابراز کرد: اختلال ارتباطی به یکی از مهمترین مشکلات خانواده‌ها در کشور تبدیل شده به گونه‌ای که طلاق عاطفی و عدم گفتگو بین اعضای خانواده را به همراه دارد و البته در بسیاری از نقاط دنیا عدم مفاهمه، سوء تفاهم، خشونت به دلیل سوء تفاهم و لکنت زبان به عنوان مشکلات آسیب زننده به خانواده مطرح است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه برخی کارشناسان معتقدند اختلال ارتباطی در خانواده‌ها به دلیل رشد فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی و در مجموع تلفن همراه بوده است، ادامه داد: شیکه‌های اجتماعی سبب ایجاد فاصله و از هم گسیختگی خانواده‌ها شده است.

ابتکار با بیان اینکه احزاب تنها کارکرد سیاسی ندارند و باید به مسائل اجتماعی نیز ورود کنند، خاطرنشان کرد: بنا داریم با کمک نهادهای مدنی از جمله انجمن جامعه شناسی ایران، مشکلات اختلال ارتباطی خانواده‌ها را کاهش دهیم.

تسنیم

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک