کد خبر 445000
۱۳۹۸/۰۳/۱۱ ۱۹:۲۱

متروی تهران ۱۴ خرداد رایگان است

ساعت 24- مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو گفت: همزمان با برگزاری مراسم سی‌امین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) مترو رایگان است.
متروی تهران ۱۴ خرداد رایگان است
style="text-align:justify">فرنوش نوبخت، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو در ارتباط با تمهیدات مراسم سالگرد امام خمینی (ره) اظهارداشت: شرکت بهره برداری متروی تهران از شامگاه روز 13 خرداد خدمات رسانی ویژه به‌ منظور جابجایی زائران و شرکت کنندگان در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) را آغاز میکند و در این راستا سرویس‌دهی شبانه حرم تا حرم ازایستگاه شهرری تا ایستگاه حرم مطهر امام خمینی (ره) با فاصله حرکت۳۰دقیقه از ساعت ۲۳ تا ۶ صبح اجرا می‌شود.

مدیر عامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه با گرامیداشت یاد و خاطره رهبرکبیر انقلاب اسلامی بیان کرد: به‌منظور رفاه حال شهروندان و زائران، فاصله حرکت قطارهای خط یک متروی تهران در آن روز از ساعت 16 تا 20 از هفت دقیقه به چهار دقیقه و فاصله حرکت قطارها در خط دو از 7 به 6 دقیقه، خط سه از 12 به 10 دقیقه و در خط چهار از 8 به 6 دقیقه کاهش می یابد.

او گفت: خط فرودگاه امام خمینی (ره) نیز در آن روز به دلیل برگزاری مراسم سالگرد ارتحال بنیانگذارجمهوری اسلامی ایران سرویس دهی نخواهد داشت. نوبخت گفت: با توجه به اینکه سی امین مراسم سالگرد ارتحال رهبر کبیر انقلاب اسلامی در عصر روز 14 خرداد ماه برگزار می‌شود شرکت بهره برداری متروی تهران ساعت فعالیت خط یک متروی تهران تا پایان انتقال همه شرکت‌کنندگان در مراسم، تداوم خواهد داشت و در صورت نیاز نسبت به اعزام قطارهای فوق‌العاده اقدام خواهد شد تا تمام مسافران پس از پایان مراسم بتوانند به راحتی با مترو از حرم مطهر به سمت مقاصد خود اعزام شوند.

فارس

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک