کد خبر 47152
۱۳۹۳/۱۱/۱۹ ۱۴:۵۶

خرید و فروش پایان نامه ممنوع می شود

ساعت 24- وزیر علوم در دانشگاه کاشان گفت: با لایحه تقدیمی دولت به مجلس شورای اسلامی پیگیر بحث خرید و فروش پایان نامه‌ها در کشور هستیم.
دکتر محمد فرهادی در مراسم تجلیل از خیرین دانشگاه کاشان گفت: باید به سمتی حرکت کنیم که نیاز دانشگاه‌ها به بودجه‌های وزارتی و دولتی کمتر شده و بیشتر نیازها از محل کمکهای خیرین تامین شود.

فرهادی در ادامه با اشاره به شرایط آموزش عالی پس از انقلاب اسلامی تصریح کرد: توسعه نظام دانشگاهی بعد از انقلاب، بیشتر به سوی کمی گرایی و توسعه رشته‌ها بوده است.

وزیر علوم گفت: در دوره فعلی نیز، ارتقای کیفیت به جای بحث کمیت مطرح شده و قصد داریم این موضوع را با جایگزینی رشته‌های کاربردی به جای رشته‌های قدیمی پیش ببریم.

وی با اشاره به لزوم تغییر ماموریت دانشگاه‌ها تاکید کرد: دانشگاه‌های کشور باید از شرایط فعلی که صرفا امور آموزشی را پیگیری می‌کنند، به سمت مسائل پژوهشی و علمی کاربردی حرکت کنند که ما این مساله را در وزارت علوم دنبال خواهیم کرد.

فرهادی تصریح کرد: یکی دیگر از معضلات نظام آموزشی فعلی بحث خرید و فروش پایان نامه‌ها در کشور است. موضوعی که رفع آن هستیم و بزودی با لایحه تقدیمی دولت به مجلس شورای اسلامی قانونی در این رابطه تصویب خواهد شد.
منبع: ایسنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک