کد خبر 476014
۱۳۹۸/۱۰/۰۹ ۱۳:۳۰

نظر وزیر درباره افزایش اخیر قیمت مسکن

ساعت24-وزیر راه و شهرسازی گفت: تحولات قیمت مسکن متاثر از سایر مولفه‌های اقتصادی‌ است و ما موتور محرکه مسکن و عمران را دنبال می‌کنیم.
محمد اسلامی، وزیر راه‌ و شهرسازی در حاشیه همایش صنعت ساخت درباره افزایش حدود یک میلیون تومانی قیمت مسکن شهر تهران در یک ماه اخیر اظهار کرد: قیمت‌های مسکن متاثر از سایر مولفه‌های اقتصادی کشور است. رونق اقتصادی ما موتورهای محرک خود را دارد.

وی افزود: ما موتور محرک بخش مسکن و عمران را دنبال می‌کنیم و الان سالیانه بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان به بخش عمران و توسعه در وزارت راه و شهرسازی در بخش زیرساختهای‌حمل و نقل هزینه می‌کنیم. این غیر از بخش مسکن و ساخت و سازهایی است که بخش خصوصی برآوردش این است که ۸۰ هزار میلیارد تومان کار می‌کند.

اسلامی تاکید کرد: افزایش تولید باید کمک کند قشر متوسط و پایین بتوانندمسکن مورد نیاز خود را خریداری کنند.

وزیر راه و شهرسازی گفت: تحولات بازار مسکن متاثر از شرایط گوناگونی‌ است که در کشور ایجاد می‌شود.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک