کد خبر 487117
۱۳۹۸/۱۲/۲۵ ۱۰:۰۷

ناکامی ۹۸ در حذف جهانگیری

ساعت 24-این روزها که از مردم خواسته می‌شود به دلیل کاهش خطر ابتلا به کرونا در منزل بمانند و بیرون نیایند، برخی سعی می‌کنند در شرایطی که مسئولان در اندیشه یافتن راهکارهایی برای کاهش مبتلایان به کرونا مشغول هستند با طرح ادعاهایی مانع تمرکز مسئولان شوند. از سوی دیگر بسیاری از مخالفان دولت سال‌هاست تلاش می‌کنند تا اسحاق جهانگیری را به نحوی از دولت خارج کنند
ناکامی ۹۸ در حذف جهانگیری
روزی بحث عدم همراهی او با روحانی را مطرح می‌کنند. روز دیگر مساله دیگر، اما ناموفق هستند. دیروز موضوع دیگری را ابزار هجمه به جهانگیری قرار دادند و ادعاهایی از سوی یک نماینده مجلس مطرح شد. مشرق نوشت؛ «عضو هیأت تحقیق و تفحص مجلس جزئیات پرونده فساد کشت و صنعت مغان را در سازمان خصوصی سازی که ردپای اسحاق جهانگیری در آن وجود دارد را تشریح کرد».

ارتباط‌سازی میان جهانگیری و ژائله!

احمد علیرضابیگی عضو هیأت تحقیق و تفحص از سازمان خصوصی سازی مجلس در مورد آخرین وضعیت بررسی پرونده کشت و صنعت دشت مغان اظهار داشت: پس از بازداشت پورحسینی، دژپسند در مقام دفاع از تصمیماتی که گرفته شده، اعلام کرد که تمام واگذاری‌ها درست بوده و ایرادی به آن‌ها وارد نیست اما در یکی دو ماه اخیر اتفاقاتی رخ داده که حکایت از آن دارد که سازمان خصوصی‌سازی هم پذیرفته که این واگذاری‌ها درست نبوده است. عضو هیأت تحقیق و تفحص از سازمان خصوصی‌سازی مجلس در مورد واگذاری کشت و صنعت مغان گفت: اسناد و مدارک موجود حکایت از آن دارد که دو گروه درصدد بودند که کشت و صنعت مغان را به دست بیاورند. گروه اول با حمایت و پشتیبانی پورحسینی در مزایده شرکت کرد و با پشتیبانی وی در مزایده، برنده شدند. وی با بیان اینکه بعدها از طرف دستگاه‌های نظارتی، اتهامات و موضوعاتی در مورد اهلیت این افراد مطرح شد گفت: اتهاماتی مطرح شد مبنی بر اینکه پشت پرده شرکت برنده مزایده فردی به نام صرافان قرار دارد که فرد خوشنامی نیست و اهلیت لازم را دارا نیست و نمی‌تواند برنده این واگذاری شناخته شود. احمد علیرضابیگی اظهار داشت: دومین شرکت کننده در مزایده که رقیب پورحسینی بوده و توسط استاندار حمایت و پشتیبانی می‌شد، تلاش کرد با ایراد برخی اتهامات، برنده مزایده را از دور خارج کند. نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در تشریح علل ابطال واگذاری در مرحله اول اظهار کرد: بالاخره اثبات شد که پشت پرده شرکت‌های زنجیره‌ای رفاه، صرافان قرار دارد لذا هیأت واگذاری متقاعد می‌شود که واگذاری خلاف قانون بوده و باید معامله ابطال شود. در ادامه توافق می‌کنند به همان قیمتی که کشت و صنعت مغان به صرافان واگذار شده بود به ژائله واگذار شود. علیرضابیگی گفت: سازمان بازرسی کل کشور طی نامه‌ای اعلام کرده با توجه به مصوبه دولت، اتخاذ تصمیم نسبت به برنده مزایده کشت و صنعت مغان، موکول به اظهار نظر یک مرجع نظارتی شده بود. نهاد مذکور در تاریخ 3 آبان سال 97 طی نامه‌ای اعلام کرده است، ارزش گذاری بنگاه باید مجدد انجام شود و مزایده مجدد برگزار شود. علاوه بر این در نامه مذکور اعلام شده است شرکت‌های خریدار (شیرین عسل و دامپروری آذربایجان خاوری) در زمان انجام معامله بالغ بر 1,200 میلیارد ریال بدهی معوق به سیستم بانکی داشته لذا فاقد اهلیت است. وی افزود: دادستان دیوان محاسبات نیز طی شکواییه‌ای اعلام کرده اولا قیمت گذاری برای سهام شرکت در چارچوب مقررات صورت نگرفته و ثانیا قیمت سهام مطابق با توصیه کارشناسی رسمی دادگستری می‌بایست براساس قیمت روز خالص دارایی‌ها تعیین شود و ثالثا فاصله بین قیمت گذاری توسط کارشناس رسمی مورخ 1دی ماه سال 96 تا انجام مزایده 2 مرداد سال 97 بیش از 6 ماه بوده و با توجه به افزایش غیرمتعارف قیمت‌ها، تصمیم نادرستی در این خصوص اتخاذ شده است.

ادعای نقش جهانگیری می‌شوند!

بخش اصلی این پروژه در جایی آغاز می‌شود که دلواپسان مدعی نقش جهانگیری در پرونده می‌شوند. علیرضابیگی از تلاش‌های جهانگیری معاون اول رئیس جمهور برای جلوگیری از ارسال پرونده تخلفات در واگذاری شرکت کشت و صنعت مغان خبر داد و گفت: در این میان فعل و انفعالاتی رخ داده و خریدار (ژائله) در دستگاه معاون اول رئیس جمهور نفوذ پیدا کرده و معاون اول دستور رسیدگی مجدد به پرونده واگذاری کشت و صنعت مغان را صادر کرده تا با مصالحه قضیه فیصله یابد. علیرضابیگی گفت: در همین راستا اسحاق جهانگیری به معاون هماهنگی نظارت اقتصادی و زیربنایی خود مأموریت داده که جلسه‌ای ترتیب داده شود تا ایرادات این واگذاری برطرف شود. معاون اول رئیس جمهور قصد دارد با اعمال نفوذ مانع ارسال پرونده کشت و صنعت مغان به هیأت داوری شود. وی با اشاره به برگزاری جلسه‌ای با معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی، زیربنایی معاون اول جهت بررسی و تصمیم‌گیری در خصوص مشکلات موجود در واگذاری و ادامه فعالیت شرکت کشت و صنعت مغان گفت: در این جلسه بحث شده است که شرکت کشت و صنعت مغان در دی ماه 97 از سوی سازمان خصوصی‌سازی و به نمایندگی از دولت به شرکت شیرین عسل به مدیریت آقای ژائله واگذار شده ولیکن مشکلات در واگذاری و ادامه فعالیت این شرکت پیش آمده که این جلسه به دنبال بررسی و حل و فصل موارد است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک