کد خبر 493457
۱۳۹۹/۰۲/۱۳ ۲۳:۰۲

حریرچی: احتمال طغیان مجددا ویروس کرونا وجود دارد

ساعت 24 -حریرچی گفت: احتمال طغیان مجددا ویروس کرونا در ایران و کشورهای دیگر وجود دارد و پیروزی ما در این زمینه شکننده است.
style="text-align:justify">ایرج حریرچی معاون کل وزیر بهداشت امشب ۱۳ اردیبهشت ماه با حضور در برنامه تیتر امشب شبکه خبر به بررسی موضوع هشدار دوباره شکننده بودن روند نزولی ابتلا به کرونا پرداخت.

معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه با توجه به تحریم‌های ناجوانمردانه و مشکلات اقتصادی، در کنترل بیماری وضعیت خوبی داریم، افزود: احتمال طغیان مجددا ویروس کرونا در ایران و کشورهای دیگر وجود دارد و پیروزی ما در این زمینه شکننده است.

او گفت: از هفته دوم فروردین شاهد روند نزولی در تعداد بستری و تعداد مرگ و میر بودیم و این امر برخلاف پیش‌بینی‌های کشورهای خارجی و حتی در داخل کشور بود، اما به لطف خدا الان وضعیت خوبی نسبت به سایر کشورها داریم.

حریرچی با اشاره به اینکه اقتصاد کشور تحت تاثیر تحریم‌های ناجوانمردانه است عنوان کرد: تا خردادماه و تا تابستان روند نزولی را خواهیم داشت، اما این موضوع به این معنا نیست که برخی از استان‌ها پیک‌های موردی را نداشته باشند.

معاون کل وزیر بهداشت با اشاره به اینکه ممکن است کشورهای مختلف پیک‌هایی را تا زمان کشف واکسن داشته باشند، گفت: این دستاوردها ثابت نیست، مردم به‌خوبی توانستند حماسه آفرینی کنند لذا مهمترین عامل منفرد همکاری مردم است.

باشگاه خبرنگاران

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک