کد خبر 51392
۱۳۹۳/۱۲/۰۹ ۱۷:۲۷

دو میلیارد نفر در جهان گوشی هوشمند دارند

ساعت 24-اگر چه گوشی‌های هوشمند در جوامع توسعه یافته ابزاری عادی تلقی می‌شوند اما با این حال مردم بسیاری هستند که هنوز گوشی هوشمند ندارند.
گوشی‌های هوشمند در برخی جوامع در حال توسعه نیز کمیاب هستند. براساس استراتژی تجزیه و تحلیل WSS‌ رشد گوشی‌های هوشمند بسیار بالاست و تعداد کاربران جهانی آن در سال ۲۰۱۴ به دو میلیارد رسیده است.

این کمپانی پیش‌بینی کرده که تا پایان سال ۲۰۱۵، تعداد کاربران جهانی به ۲.۵ میلیارد یا ۳۵ درصد کل جمعیت دنیا برسد.

در تعریفی که این کمپانی از کاربر ارائه داده، گفته است که کاربر گوشی هوشمند منظور فردی است که دارای حداقل یک گ هوشمند است و از آن استفاده می‌کند.

آمار نشان می‌دهد که کاربران در سال ۲۰۱۳ حدود ۱.۵ میلیارد یا ۲۲ درصد جمعیت کل دنیا بوده است.

نِیل ماستون مدیر استراتژی‌های بخش سیار این کمپانی نیز گفته است که گوشی‌های هوشمند یکی از ابزارهای پرنفوذ الکترونیکی در همه حالات شده است.

منبع: تسيم

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک