کد خبر 519916
۱۳۹۹/۰۸/۱۷ ۱۴:۰۸

لیست فروش بارسلونا فاش شد

ساعت 24-منبع نزدیک باشگاه بارسلونا از فهرست فروش و خروجی این تیم در پنجره نقل و انتقالات آینده رونمایی کرده است.
روزنامه موندو دپورتیوو چاپ کاتالونیا اسپانیا گزارش می دهد، باشگاه بارسلونا آماده فروش پنچ بازیکن خود در ماه ژانویه می‌شود.

طبق این گزارش مارتین بریت‌ویت، کارلس آلنا، عثمان دمبله، جونیور فیرپو و ساموئل اومتیتی در برنامه‌های تاکتیکی رونالد کومان جایی ندارند و باشگاه بارسلونا به منظور تأمین کسری بودجه خود قصد فروش این پنج بازیکن را دارد. عثمان دمبله فرانسوی در این بین در تابستان اخیر مورد توجه منچستریونایتد بود و گفته می‌شود او در ماه ژانویه راهی اولدترافورد خواهد شد.

باشگاه بارسلونا یکی از باشگاه‌هایی است که در پی شیوع ویروس کرونا ضرر مالی قابل‌توجهی کرده است و برای جبران بخشی از این ضررها خود را آماده فروش چند بازیکن می‌کند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک