کد خبر 596988
۱۴۰۱/۰۷/۲۶ ۱۷:۲۶

۴ فوتی و شناسایی ۳۰۷ بیمار جدید کرونا در کشور

ساعت24-بنابر اعلام وزارت بهداشت، در ۲۴ ساعت گذشته ۳۰۷ بیمار کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند و متاسفانه چهار بیمار نیز جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند.
از دیروز تا امروز ۲۶ مهرماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۰۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۴۹ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۵۵ هزار و ۱۰ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۵۲۷ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون و ۳۲۹ هزار و ۵۴۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده‌اند.

۱۳۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۴ میلیون و ۲۵۸ هزار و ۴۶۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

همچنین تا کنون ۶۵ میلیون و ۱۰۵ هزار و ۸۸۷ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۵۰۹ هزار و ۳۷۱ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۲۸۷ هزار و ۴۳۱ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۴ میلیون و ۹۰۲ هزار و ۶۸۹ دُز رسید.

در حال حاضر هیچ شهرستانی در وضعیت قرمز نیست. ۱۹ شهرستان نیز در وضعیت نارنجی، ۲۰۳ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۲۶ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک