کد خبر 600056
۱۴۰۱/۰۹/۰۷ ۱۴:۲۱

ترور یک سپاهی در اصفهان

ساعت24-معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان گفت: فرد مذکور بلافاصله به بیمارستان منتقل شد و مورد عمل جراحی قرار گرفت که متاسفانه تلاش پزشکان موثر واقع نشد و ایشان جان به جان آفرین تسلیم کرد.
محمدرضا جان‌نثاری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان با اعلام این خبر اظهار داشت: در ساعات ابتدایی صبح امروز هفتم آذرماه در یک اقدام مسلحانه در شهر اصفهان یکی از همکاران رده‌های سپاه به نام رضا داستانی با سلاح گرم مورد اصابت چند گلوله قرار گرفت.

وی ادامه داد: فرد مذکور بلافاصله به بیمارستان منتقل شد و مورد عمل جراحی قرار گرفت که متاسفانه تلاش پزشکان موثر واقع نشد و ایشان جان به جان آفرین تسلیم کرد.

وی با اشاره به اقدامات اطلاعاتی صورت گرفته از ابتدای این واقعه به منظور شناسایی و دستگیری عوامل این اقدام، ارائه اطلاعات تکمیلی در این خصوص را به ساعات آتی موکول کرد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک