کد خبر 60746
۱۳۹۴/۰۱/۲۸ ۰۹:۵۰

حبس 7 ساله خبرنگار 71 ساله چینی

ساعت24- دادگاهی در چین امروز (جمعه) یک زن خبرنگار 71 ساله را به اتهام "افشای اطلاعات محرمانه دولتی" به هفت سال حبس محکوم کرد؛ این پرونده از سوی گروه‌های حقوق بشری به عنوان بخشی از سرکوب منتقدان دولتی دیده می‌شود.
به گزارش از خبرگزاری فرانسه، «گائو یو» در سال ۲۰۰۰ به عنوان یکی از ۵۰ قهرمان خبری جهان از سوی موسسه بین‌المللی مطبوعات برگزیده شد اما حال دادگاهی محلی در پکن وی را به اتهام ارائه غیرقانونی اطلاعات به خارجی‌ها، به حبس محکوم کرده است.

وکیل گائو یو، با اشاره به این مساله که اعتراف گرفتن از موکلش پس از تهدید پسر وی صورت گرفته، گفت: ما از صدور این حکم بسیار ناامید شدیم. گائو قربانی قوانین مبهم و جانبدارانه دولتی شده است که علیه فعالان و در راستای سرکوب آزادی بیان استفاده می‌شود.

خبرنگار کارکشته چینی اواخر ماه آوریل مفقود شد و ناگهان یک ماه بعد در تلویزیون دولتی چین حضور یافت و به "اشتباه" خود اقرار کرد. با این حال وکیل وی می‌گوید که پلیس پسر موکلش را تهدید کرده و پس از آن گائو دست به چنین اعترافی زده است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک