کد خبر 609861
۱۴۰۲/۰۲/۱۱ ۱۷:۱۹

" تایید این جانب " فرزین بوی بدی می دهد

ساعت 24 - پیش از این نیز ساعت 24تاکیدکرده بود محمد رضا فرزین رییس کل بانک مرکزی راهبرد وروش مدیریتی ویژه خود را دارد که برآیند آن فرورفتن در نقش مرداول یک حزب کمونیستی است که هرکاری باید با تایید او صورت گیرد. به این ترتیب او به مرورزمان اختیارات بیشتری از دولت می گیرد تا به وعده ای که داده عمل کند و درهرمرحله براختیارات خود می افزاید تا جایی که فعالیت های اقتصادی در گروگان او قرارگیرند.
" تایید این جانب " فرزین  بوی بدی می دهد
style="text-align:right">این روزها که بازهم شاهد نافرمانی قیمت ارزهای معتبر از فرمان های متورم شده بانک مرکزی به روشنی دیده می شود و همه افتخارهای چند روزه رییس بانک مرکزی برای تثبیت قیمت بر باد داد ،فرزین بر شمار دستورهایش افزوده است.تازه ترین فرمان این است :" در راستای تقویت اقدامات لازم برای مدیریت بازار ارز در بازار غیررسمی و بر اساس اطلاعات کسب‌شده در خصوص نحوه تأمین ارز توسط برخی شرکت‌های واردکننده، از این تاریخ به بعد تخصیص ارز به تمام شرکت‌هایی که قبل از مرحله تخصیص، در بازار آزاد ارز خریداری کنند ممنوع است و بدون تأیید اینجانب هیچ‌گونه تخصیصی صورت نپذیرد".

این فرمان شگفت انگیز بدون چون وچرا پیامدهای رانت ساز ، فساد آفرین ، اسارت بار و محدود کننده و حقارت ساز دارد و البته می توان بوی بدحال کننده آن را از هم اکنون احساس کرد. آقای رییس چگونه می خواهد هرروز وقت بگذارد و همه درخواست های ارزی را بررسی کند؟ بعید است او چنین فرصتی را داشته باشد زیرا این کار نیاز به فرصت قابل اعتنایی دارد مگر اینکه وی زمان بخرد و بررسی ها را برای ایجاد محدودیت بیشتر به تاخیر بیندازد و هرمتقاضی ارز را پس بزند که هنوز درخواستش بررسی نشده است. رییس بانک مرکزی همانطور که پیش از این نوشته ایم وعده هایی می دهد و بازهم اختیارات بیشتر طلب می کند تا با یک پدیده واقعی سرسخت بجنگد و چون ابزار اصلی که همان ارزهای معتبراست را در اختیار نداردبازهم شکست می خورد و بازهم اختیار می خواهد.

این راهبرد آیا مورد قبول رییس دولت ونیز دیگر اعضای کابینه هست؟ اگر اینطور است و دیگر اعضای کابینه این راهبرد را که خارج کردن شهروندان از تجارت خارجی است را قبول دارند که بدا به حال این کشور و اگر قبول ندارند و حرفی نمی زنند که بدتر. رییس بانک مرکزی یادش باشد او برای این به این منصب گمارده شده است که به روان شدن اقتصاد کشور کمک کند نه اینکه به طور نیابتی حاکم اقتصاد وکسب وکار ومعیشت میلیونها ایرانی شود و با هراس افکنی در دولت ودردل نهادهای قدرت ، بازی های محدود کننده خود را تا نابودی تجارت خارجی ادامه دهد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک