کد خبر 62821
۱۳۹۴/۰۲/۰۶ ۰۸:۳۸
فاطمه مقیمی:

اتاق بازرگانی نیازمند نگاهی متفاوت است

ساعت24- عضو جدید هیات رییسه اتاق بازرگانی تهران بعد از تعیین رییس و هیات رییسه هشتمین دوره اتاق بازرگانی گفت که اتاق نیازمند تحول و نگاهی متفاوت است.
سیده فاطمه مقیمی که روز گذشته در انتخاب اعضای جدید هیات رییسه اتاق تهران توانست به عنوان اولین زن به هیات رییسه اتاق راه یابد، در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با ارزیابی از جلسه روز گذشته اتاق تهران اظهار کرد: ضمن احترامی که برای تمامی هیات‌های رییسه ادوار گذشته که باعث شدند اتاق بازرگانی به جایگاه امروز خود برسد قائل هستم، فکر می‌کنم شاید یک تغییر، تحول و نگاه متفاوت در اتاق نیاز بود.

وی ادامه داد: حضور بی‌حدی که در مجموعه انتخابات سراسری اتاق‌های بازرگانی در ۱۸ اسفند سال گذشته وجود داشت همگی ناشی از این بود که اتاق بازرگانی به خون جدیدی نیاز دارد. این خون جدید تنها با شعار انتخاباتی امکان حاصل شدن ندارد. بلکه این شعارها زمانی عملیاتی می‌شود که قلم در دست کسانی باشد که این شعارها را مطرح کرده‌اند.

عضو جدید هیات رییسه اتاق بازرگانی تهران افزود: رای اعتمادی که به گروه منتخب در اتاق بازرگانی داده شده است به غیر از این‌که نشانگر اعتماد است اما تعهد اعضا انتخاب شده را بیشتر می‌کند. تک‌تک ما باید با ظرفیت بیشتری تعهداتمان را انجام دهیم،شاید به سادگی رای گرفته باشیم، اما حفظ کردن این رای اعتماد چندان ساده نخواهد بود.

مقیمی تصریح کرد: اولین موضوع پایبندی به اخلاق است. این پایبندی اتفاق افتاده است، من نمی‌گویم خدای ناکرده در دوره‌های قبل این تعهدات نبوده است اما اکنون تفاوت قابل توجهی که وجود دارد این است که عزم لازم جذب شده تا در چارجوب شعارهای عنوان شده در زمان انتخابات عمل شود.

روز گذشته پنجم اردیبهشت ماه انتخاب رییس و اعضا جدید هیات رییسه اتاق بازرگانی تهران انجام شد که طی آن مسعود خوانساری به عنوان رییس، مهدی جهانگیری و علاء میرمحمد صادقی به عنوان نایب رییس، حامد واحدی، خزانه‌دار و سیده فاطمه مقیمی به عنوان منشی جدید اتاق بازرگانی انتخاب شدند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک