کد خبر 62937
۱۳۹۴/۰۲/۰۶ ۱۲:۳۷

تحقیقFBIدرباره‌احتمال‌حمله‌داعش‌درآمریکا

ساعت24-یک شبکه تلویزیونی آمریکایی به نقل از یک مقام پلیس این کشور خبر داد پلیس فدرال در حال تحقیق درباره احتمال حمله تروریستی داعش به ایالات متحده است.
در حالی که تروریستها در عراق و سوریه همچنان به اقدامات غیرانسانی خود ادامه می‌دهند، یک مقام آمریکایی از تحقیق اف‌بی‌آی درباره احتمال حمله تروریستی داعش به ایالات متحده خبر داد.

شبکه سی‌ان‌ان روز شنبه(دیروز) به نقل از یک مقام پلیس آمریکا که نخواست نامش فاش شود گزارش داد که اف‌بی‌آی(دفتر تحقیقات فدرال) آمریکا در حال تحقیق درباره حمله تروریستی احتمالی داعش در خاک ایالات متحده است.

این مقام پلیس اگرچه گفت که «یک تهدید شناخته شده در فرودگاه بین‌المللی لس‌آنجلس وجود داشت که بررسی و رفع شد»، اما اشاره‌ای نکرد آیا این تهدید ارتباطی با داعش داشت یا نه.

به گفته این مقام ناشناس به شبکه سی‌ان‌ان گفت آغاز تحقیقات از زمانی آغاز شد که اطلاعاتی توسط سامانه‌های ارتباطاتی و همچنین سازمانهای اطلاعاتی در این باره بدست آمد که مقامات را به این نتیجه رساند که احتمال یک توطئه تروریستی وجود دارد.

در ادامه این گزارش به نقل از یک مقام آمریکایی دیگر ناشناس هم آمده که «تمرکز توطئه تروریستی بر بخشهایی از ایالت کالیفرنیا متمرکز است و به همین دلیل مقامات تدابیر امنیتی را تشدید کرده‌اند البته تدابیر امنیتی در برخی دیگر از شهرها هم تشدید شده است.

تاکنون هیچ مقام اف‌بی‌آی درباره خبر تحقیق درباره حمله تروریستی داعش به آمریکا اظهارنظری نکرده و وزارت امنیت داخلی آمریکا هم از اظهارنظر پرهیز کرده است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک