کد خبر 77242
۱۳۹۴/۰۴/۰۴ ۰۹:۴۶

استقلال راه پرسپولیس را می رود؟

ساعت24-حامی مالی فصل گذشته‌ استقلال تهران که قرارداد ۳ ساله‌ با این باشگاه داشته، به دنبال احقاق حق خود از طریق مراجع قضایی است.
پس از آنکه اسامی اعضای هیات مدیره جدید باشگاه استقلال تهران اعلام شد و در آن نامی از "سبک‌دست" اسپانسر مالی فصل گذشته این باشگاه نبود و هم‌چنین با توجه به اینکه گفته شد حامی مالی سرخابی‌ها در لیگ پانزدهم قرار است از طریق مزایده انتخاب شود، عملا قرارداد ۳ ساله اسپانسر فصل گذشته استقلال با این باشگاه نادیده گرفته شد، در این راستا و با استدلال عدم پایپندی باشگاه استقلال به توافقاتی که با شرکت توسعه صنایع نوین داشته‌، اقدامات حقوقی جهت شکایت از مدیران جدید باشگاه استقلال در دستور کار این شرکت قرار گرفته است.

به نقل از ايسنا، ماجرا از آنجایی شروع شد که با توجه به قرارداد این شرکت با باشگاه استقلال، ظاهرا در مقابل قبول و پرداخت هزینه‌ها و بدهی باشگاه به مدت ۳ سال که معادل ۱۰۰ میلیارد تومان بوده، کلیه درآمدهای باشگاه در مدت این ۳ سال به صورت انحصاری در اختیار شرکت توسعه صنایع نوین قرار گرفته است و بر این اساس مبالغی میلیاردی نیز از این شرکت به صورت پیش دریافت و سپرده اخذ شده اما بعد از حل مشکلات باشگاه و دریافت مبالغ توافقی، ظاهرا باشگاه استقلال به تعهدات خود پایبند نبوده و حتی به دنبال عقد قراردادهای جدید برای تبلیغ بر روی پیراهن‌ بازیکنان بوده و با چند شرکت مذاکراتی هم انجام داده است.

به این ترتیب شرکت توسعه صنایع نوین با تلقی انجام رفتار‌های خارج از قرارداد و با غیر قانونی دانستن تصمیمات هیات مدیره جدید استقلال در صدد است در صورت عدم پایبندی باشگاه به تعهداتش، با عنوان فروش اموال به غیر از مسئولان باشگاه استقلال شکایت کند.

اتفاقی مشابه این موضوع، فصل گذشته در ماجرای اسپانسرهای مالی باشگاه پرسپولیس رخ داد و پس از روی کار آمدن "سیاسی" شرکت بهنام پیشروی کیش با طرح شکایت حقوقی - قضایی، به دنبال احقاق حقش رفت که در نهایت این موضوع دردسرهایی را برای مدیرعامل وقت پرسپولیس به همراه داشت.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک