کد خبر 81727
۱۳۹۴/۰۴/۲۳ ۱۴:۳۵

جایزه میلیونی برای دستگیری خطناک ترین قاچاقچی جهان

ساعت 24- دولت مکزیک برای دستگیری یکی از سرکرده‌های قاچاق موادمخدر در این کشور سه میلیون و ۸۰۰ دلار جایزه تعیین کرد.
بنابر اعلام مقامات داخلی مکزیک، «خواکین گازمن» روز شنبه از طریق حفر تونلی ۱.۵ کیلومتری از یکی از زندان‌های فوق امنیتی این کشور متواری شد.

وزارت کشور مکزیک با بیان اینکه متهم، یکی از بزرگترین سرکرده‌های باند قاچاق موادمخدر بوده، اعلام کرد: مسوولان و کارکنان زندان در فرار او نقش داشته‌اند. همچنین در پی فرار این زندانی سه نفر از مقامات ارشد زندان از مسوولیت خود عزل شده‌اند.

به گزارش شبکه خبری بی‌بی‌سی، این زندانی به رغم داشتن دستبند نظارتی و کنترلی همچنین با وجود مراقبت‌های ۲۴ ساعته توانسته از داخل سلول خود تونلی به طول ۱.۵ کیلومتر حفر کند و متواری شود. با فرار گازمن از زندان، عملیات جست‌وجوی او آغاز شده، برنامه پرواز هواپیماها لغو شده و بازرسی‌ها با دقت بیشتری انجام می‌شود.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک