کد خبر 87488
۱۳۹۴/۰۵/۱۹ ۰۷:۴۴

گردن زدن مردان موصلی به دست داعش- تصاویر +۱۸

ساعت ۲۴- گروهک تروریستی داعش دو مرد عراقی دیگر را به اتهام جاسوسی اعدام کرد.
به گزارش ساعت ۲۴ به نقل از ابنا ـ اعدام های داعش در شهر موصل ادامه دارد.

این گروه تروریستی در آخرین برنامه اعدام خود دو مرد عراقی را به جرم جاسوسی در این شهر شمالی عراق اعدام کرد.

داعش اعلام کرده که این دو فرد اعدامی شده از دین اسلام مرتد شدند و پس از اعدام جنازه هایشان نه غسل داده می شود و نه این جنازه ها در قبرستان مسلمانان دفن می شود.

این گروه تروریستی مراسم اعدام این دو مرد عراقی را در ملاء عام انجام داد تا مردم شهر موصل با دیدن این اعدام ها جرات ابراز هیچ گونه مخالفتی را بر علیه داعش نداشته باشند.

داعش به صورت روزانه تعدادی از مردان عراقی را به جرم های معمولا واهی در مناطق مختلف عراق اعدام می کنند تا بتوانند از طریق ایجاد ترس و رعب در میان مردم عراق، مناطق بیشتری در این کشور را اشغال کنند.

شهر موصل از یک سال پیش به اشغال گروه تروریستی داعش درآمده است و تاکنون هزاران نفر از اهالی این شهر بزرگ عراق به دست داعش اعدام شده اند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک