کد خبر 95174
۱۳۹۴/۰۶/۲۴ ۱۴:۳۴

برانکو ازجیبش به پرسپولیسیها پاداش داد!

ساعت 24- روز گذشته سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس از هزینه شخصی خود به برخی عوامل تیم فوتبال پرسپولیس و ورزشگاه درفشی‌فر پاداش اهدا کرد.
روز گذشته رضا چلنگر مترجم سابق برانکو ایوانکوویچ سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس به ورزشگاه درفشی‌فر آمد و پس از حدود ۳۰ دقیقه این ورزشگاه را ترک کرد.

نکته جالب توجه در حضور چلنگر در ورزشگاه درفشی‌فر این بود که وی پاکت‌هایی که شامل پاداش نقدی بود به عوامل پزشکی، گروه ماساژ، گروه تدارکات و حتی نگهبانان و کارکنان ورزشگاه درفشی‌فر اهدا کرد.

نکته قابل ذکر اینجاست که برانکو سرمربی کروات تیم فوتبال پرسپولیس تمام این پاداش‌ها را از جیب خودش پرداخت کرد و رقم این پاداش‌ها از ۱۰۰ هزار تومان تا ۲۰۰ هزار تومان بود.

گفتنی است؛ برانکو پیش از اینکه در تیم فوتبال کشورمان هم فعالیت می‌کرد سابقه انجام چنین کارهایی را داشت.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک