کد خبر 96485
۱۳۹۴/۰۶/۳۱ ۰۹:۵۳

شیوع بیماری تب دانگ در چین

ساعت ۲۴- مقام‌های بهداشتی کشور چین اعلام کردند ۷۹۱ مورد ابتلا به تب دانگ در ۱۵ شهر استان کوآنگ دنگ گزارش شده است. کمیسیون برنامه‌ریزی و سلامت خانواده این استان گفت: ۶۹۱ نفر در شهر «حازیو» به این بیماری مبتلا شده‌اند و این آمار در این شهر نسبت به شهرهای دیگر استان بیشتر است.
سخنگوي اين كميسيون اشاره كرد: هر روز ۳۰ مورد جديد از اين بيماري گزارش مي‌شود. تب دانگ بيماري است كه از نيش پشه منتقل مي‌شود. اين بيماري كشنده است و بيشتر از مناطق گرميسري و نيمه گرمسيري شيوع پيدا مي‌كند. از علامت‌هاي اين بيماري مي‌توان به تب، تهوع، درد در ناحيه مفاصل و ماهيچه‌ها اشاره كرد.
سال گذشته نيز بيشترين تعداد مبتلايان به اين بيماري مربوط به استان لوآنگ دنگ بود كه به ۴۶ هزار نفر مي‌رسيد. كوآنگ ژو مركز اين استان تعداد مبتلايان را ۳۵ هزار نفر گزارش كرده بودند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک