کد خبر 101551
۱۳۹۴/۰۷/۲۱ ۱۰:۲۵

ارز آوری ۳۰۰ میلیون دلاری صادرات میگو در گرو تایید برجام

ساعت24- مدیر عامل اتحادیه آبزیان کشور گفت: با فراهم شدن شرایط رفع تحریم‌ها و استفاده از امکانات موجود صادرات میگو می‌تواند ۳۰۰ میلیون دلار ارز آوری برای کشور داشته باشد.
ارسلان قاسمی مدیرعامل اتحادیه آبزیان کشور، در خصوص صادرات میگو اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۲ هزار تن میگو به کشورهای مختلف صادر شده که این میزان حدود ۲۰ الی ۲۵ میلیون دلار برای کشور ارزآوری داشته است.

وی افزود: بازار اصلی میگو ایرانی کشورهای آمریکا و چین است که به سبب شرایط تحریم از طریق واسطه‌های اماراتی صادرات به این کشورها صورت گرفته است.

قاسمی با اشاره به جمع‌بندی ۵+۱ گفت: با نهایی شدن توافق هسته‌ای ۵+۱ و رفع موانع بانکی حمل و نقل می‌توانیم با حذف واسطه‌ها به صورت مستقیم به اروپا، آمریکا و چین که بازارهای اصلی هستند صادرات داشته باشیم و از سویی آمریکا در راستای مسائل رفع تحریم تعهد کرده که شرایط واردات به کشور را تصویب کند.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: در واقع با فراهم شدن شرایط رفع تحریم‌ها و استفاده از امکانات موجود در شرایط فعلی صادرات میگو می‌تواند ۲۵۰ الی ۳۰۰ میلیون دلار ارزآوری برای کشور داشته باشد زیرا محصولات شیلاتی ایران از نظر کیفی بهترین محصول در جهان هستند و از سویی با استفاده از حداکثر امکانات موجود کشور می‌توانیم تا ۳ میلیارد دلار ارز آوری میگو را در کشور افزایش دهیم که همواره این امر مستلزم برنامه و مدیریت صحیح است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک