کد خبر 107732
۱۳۹۴/۰۸/۱۹ ۱۶:۱۲

دستفروشی کردن با پورشه +عکس

ساعت 24-به طور معمول افرادی که خودروهای زیبا و گران قیمت سوار می شوند پول برای تهیه بنزین آن هم دارند و از این نظر مشکلی ندارند. پس برای تهیه بنزین دست به هر کاری نمی زنند تا سوژه رسانه ها شوند.
چندی پیش در چین یک دختر ثروتمند دست به کاری عجیب زد که به گفته خودش به مقصود تهیه پول بنزین این کار را انجام داده است. این دختر جوان در حالی که خودروی پورشه آخرین مدل خود را کنار خیابان پارک کرده بود شروع به دستفروشی تعدادی شال گردن و روسری کرد.

دستفروشی کردن این خانم سوژه رسانه ها شد +عکس

این دختر جوان جواب خبرنگاران را اینگونه می دهد: ” من برای روز تولدم خودروی گران قیمتی را به عنوان کادو دریافت کردم اما حالا نمی توانم برای پول بنزین آن هم از پدرم درخواست کنم به همین دلیل تصمیم گرفتم تعدادی از لباس هایم را اینگونه به فروش برسانم تا پول بنزین چند روز آینده را داشته باشم.”

برعکس دیگر دستفروشان این دختر با استفاده از خودروی بی نظیرش توانست توجه بسیاری را سمت شال های خود جلب کند و آن ها را طی مدت زمان کمی به فروش برساند.

شفاف

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک