کد خبر 109070
۱۳۹۴/۰۸/۲۶ ۱۸:۱۶

قطارها به کتابخانه مجهز شدند

ساعت 24- طرح «تجهیز قطارها به کتابخانه» همزمان با هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران (23 آبان تا یکم آذرماه )، محقق و اجرا شد.
قطارها به کتابخانه مجهز شدند
طرح «تجهیز قطارها به کتابخانه» با اجرا در 14 قطار آغاز و در هر قطار 120 عنوان و 500 جلد کتاب در اختیار مسافران قرار داده شده است.

قطار مسیرهای تهران ـ مشهد، تهران ـ شیراز، تهران ـ اهواز، کاشان ـ مشهد، شیرازـ مشهد، تهران ـ بندرعباس، تهران ـ تبریز و تبریز ـ مشهد در این طرح به کتابخانه تجهیز شده اند.


طرح تجهیز قطارها به کتابخانه بر اساس تفاهم نامه معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شرکت حمل و نقل ریلی رجا در هفته کتاب اجرا شد.


به گزارش روابط عمومی بیست و سومین دوره هفته کتاب، چندی پیش در دیدار مجید غلامی جلیسه دبیر هفته کتاب و سیدحسن موسوی نژاد مدیرعامل شرکت رجاء برای اجرای این طرح در بیست و سومین دوره هفته کتاب تصمیم گیری شد.

منبع: ايرنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک