قطارها به کتابخانه مجهز شدند
ساعت 24- طرح «تجهیز قطارها به کتابخانه» همزمان با هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران (23 آبان تا یکم آذرماه )، محقق و اجرا شد.
طرح «تجهیز قطارها به کتابخانه» با اجرا در 14 قطار آغاز و در هر قطار 120 عنوان و 500 جلد کتاب در اختیار مسافران قرار داده شده است.
قطار مسیرهای تهران ـ مشهد، تهران ـ شیراز، تهران ـ اهواز، کاشان ـ مشهد، شیرازـ مشهد، تهران ـ بندرعباس، تهران ـ تبریز و تبریز ـ مشهد در این طرح به کتابخانه تجهیز شده اند.
طرح تجهیز قطارها به کتابخانه بر اساس تفاهم نامه معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شرکت حمل و نقل ریلی رجا در هفته کتاب اجرا شد.
به گزارش روابط عمومی بیست و سومین دوره هفته کتاب، چندی پیش در دیدار مجید غلامی جلیسه دبیر هفته کتاب و سیدحسن موسوی نژاد مدیرعامل شرکت رجاء برای اجرای این طرح در بیست و سومین دوره هفته کتاب تصمیم گیری شد.
منبع: ايرنا