کد خبر 111266
۱۳۹۴/۰۹/۰۷ ۱۲:۳۹

بخشایش: 150 حمله داعش را خنثی کردیم

ساعت24-در روزها و هفته های اخیر کشورهای اروپایی از جمله فرانسه مورد آماج حملات تروریست ها قرار گرفته اند و فضای غرب سرشار از استرس و التهاب شده است اما در کشور ما در همین هفته گذشته اجلاس سران گاز برگزار می شود و امنیت برقرار است.
بخشایش: 150 حمله داعش را خنثی کردیم
در روزها و هفته های اخیر کشورهای اروپایی از جمله فرانسه مورد آماج حملات تروریست ها قرار گرفته اند و فضای غرب سرشار از استرس و التهاب شده است اما در کشور ما در همین هفته گذشته اجلاس سران گاز برگزار می شود و امنیت برقرار است.

احمد بخشایش اردستانی نماینده اردستان و عضو کمیسیون امنیت مجلس درباره تهدید داعش در کشورمان به «تماشاگران امروز» می گوید: «این امنیت بدان معنا نیست که داعش در ایران فعالیت نداشته است. بر اساس اطلاعاتی که به من رسیده، بچه های امنیتی و اطلاعاتی تاکنون 150 مورد طرح ریزی و حمله و اقدام تروریستی را سرکوب کرده اند و قبل از اینکه اقدامی در عمل صورت بگیرد آن را در نطفه خفه کرده اند.»

بخشایش در مورد شایعات احتمال بمب گذاری در مترو تهران و تهدیدات امنیتی داعش در شهرهای ما، گفت: «یکی از روش هایی که دشمن برای ناامن کردن کشور از آن استفاده می کند پخش کردن همین شایعات بین مردم است. این یکی از حربه های قدیمی است و نباید به آنها دامن زد.»

هفته نامه تماشاگران امروز

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک