کد خبر 119275
۱۳۹۴/۱۰/۰۶ ۱۳:۴۲

ژوزه مورینیو مربیگری تیم ملی انگلستان را میخواهد

ساعت 24-سرمربی پرتغالی پیشین چلسی قصد دارد جایگزین روی هاجسون در پایان رقابتهای یورو ۲۰۱۶ شود.
ژوزه مورینیو مربیگری تیم ملی انگلستان را میخواهد
ژوزه مورینیو به خورخه مندس، مدیر برنامه های خود گفته دوست دارد در صورت کناره‌گیری روی هاجسون، هدایت تیم ملی انگلستان را بر عهده بگیرد.

بر پایه گزارش میرر، مورینیو پس از برکناری از سمت مربیگری تیم چلسی گزینه مربیگری تیم منچستریونایتد شد و این در حالی است که بحث بازگشت وی به رئال مادرید هم مطرح شده است.

اما وی به دوست نزدیک خود مندس گفنته اگر این فرصت برایش مهیا شود دوست دارد هدایت تیم ملی انگلستان را بر عهده بگیرد.

مورینیو و همسرش ماتیلده به همراه دو فرزند دختر و پسرشان در لندن زندگی می کنند. این مربی پرتغالی به همین خاطر دوست دارد شرایط شغلی اش به گونه ای فراهم شود تا در همین کشور به کار خود ادامه دهد.

البته اتحادیه فوتبال انگلستان با وجود نتایج فاجعه بار انگلستان در جام جهانی ۲۰۱۴ به دلیل صعود مقتدرانه «سه شیر» به یورو ۲۰۱۶ به شدت از سرمربی این تیم حمایت می کند.

برای دیدن اخبار ورزشی بیشتر روی لینک خبر ورزشی یا اخبار ورزشی کلیک کنید .

مهر

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک