کد خبر 131346
۱۳۹۴/۱۱/۱۵ ۲۱:۰۳

برانکو به کریم باقری تذکر داد

ساعت 24- ریم باقری در تمرین ارسال از جناحین، پشت محوطه جریمه جاگیری کرده بود تا ضربات برگشتی را با شوت تبدیل به گل کند اما اکثر ضرباتش راهی آسمان می‌شد! در این لحظه برانکو به باقری به خنده تذکر داد که در زدن ضرباتش دقت کند!
تمرین امروز (پنجشنبه) پرسپولیس از ساعت 11 در مجموعه ورزشی درفشی‌ر آغاز شد و برانکو بعد از صحبت‌هایی که با شاگردانش داشت، تمرینات تاکتیکی و نسبتا سبکی را برای سرخپوشان در نظر گرفت.


* بازیکنان با کار با توپ و ضربات سرزنی بدن‌های خود را گرم کردند.

* تمامی بازیکنان و اعضای کادرفنی در تمرین حضور داشتند.

* بخش عمده‌ای از تمرین به سانتر از جناحین و ضربه به سمت دروازه اختصاص داشت. با توجه به اینکه خط دفاع پرسپولیس در بازی با سپاهان روی ارسال از جناحین و ضربات کرنر متزلزل نشان داد، برانکو در تمرین امروز روی جاگیری و نحوه یارگیری بازیکنان تیمش در محوطه جریمه خیلی وسواس نشان داد و بارها نکات لازم را به شاگردانش به خصوص مدافعان گوشزد کرد.

* سوشا مکانی با وجود محرومیت از همراهی پرسپولیس در مسابقات لیگ در کنار دروازه‌بان‌ها به تمرین پرداخت. او در جریان تمرین از ناحیه پای راست دچار مصدومیت شد اما بعد از دقایقی به زمین برگشت.

* کریم باقری در تمرین ارسال از جناحین، پشت محوطه جریمه جاگیری کرده بود تا ضربات برگشتی را با شوت تبدیل به گل کند اما اکثر ضرباتش راهی آسمان می‌شد! در این لحظه برانکو به باقری به خنده تذکر داد که در زدن ضرباتش دقت کند!

* در خاتمه تمرین بازیکنان ناهار را در درفشی‌فر صرف کردند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک