کد خبر 139877
۱۳۹۴/۱۲/۱۲ ۲۳:۵۵

مدافع متعصب پرسپولیس جدا می شود

کاپیتان تیم پرسپولیس با وجود اینکه خودش به باشگاه پیشنهاد تمدید قرارداد برای فصل آینده را داده اما با بی توجهی رو به رو شده است.محسن بنگر در پایان فصل در فهرست خروجی پرسپولیس قرار خواهد گرفت.
کاپیتان پرسپولیس می گوید از نیم فصل به باشگاه گفته می خواهد بماند اما قراردادش را تمدید نکردند. همین روزهای قبل بود که رسانه ها نوشتند برانکو ایوانکوویچ برای سال بعد نه محسن بنگر را می خواهد و نه علیرضا نورمحمدی را که البته این شایعه از سوی باشگاه و کادرفنی تکذیب هم نشد و حالا کاپیتان تیم نکته ای گفته است که شایعات در این باره را بیشتر می کند.

بنگر که اعتراف کرده کیک تولد را او به صورت برانکو مالیده تا باقی بچه ها هم جرات این کار را پیدا کنند، درباره ماندن در جمع قرمزها هم گفت: «راستش من از نیم فصل به باشگاه گفتم آماده ام برای تمدید قرارداد اما هنوز که هیچ خبری از طرف آنها نشده است و نمی دانم چه برنامه ای دارند.»

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک